افزایش سود آوری سازمان ها با bpms

سودآور کردن شرکت‌ها و سازمان‌ها با BPMS

با BPMS سودآوری سازمان خود را افزایش دهید

یکی از روش های بسیار موثر جهت انجام سریعتر و بهتر فعالیت‌های جاری یک سازمان، مکانیزه کردن آنهاست به شیوه‌ای که از بسیاری اتلاف‌ها از قبیل تاخیر، زمان پاسخگویی طولانی، جابجایی و انتقال جلوگیری خواهد شد.

امروزه یکی از مشکلات موجود در سازمان ها و شرکت های ایرانی که به میزان نسبتاً بالایی وجود دارد، بهای تمام شده بالای محصولات و خدمات قابل ارائه آنها است. اگر سازمانی بتواند بهای تمام شده خدمات و محصولاتش را کاهش دهد، قادر به افزایش سودآوری خود خواهد شد. از طرفی اگر شرکت‌ها و سازمان‌ها نتوانند قیمت تمام شده محصولات و خدماتشان را کاهش دهند، به تدریج از چرخه رقابت، خارج خواهند شد.

به همین جهت در این مطلب قصد داریم به یکی از پر اهمیت ترین دلایل بالا بودن بهای تمام شده با ارائه راه‌حل مناسب بپردازیم.

دلایل بالا بودن بهای تمام شده خدمات و محصولات در سازمان

از عمده دلایل بالا بودن بهای تمام شده محصولات، کند و زمانبر بودن فعالیت‌ها و فرآیندهای جاری و در گردش سازمان است. از آنجایی که یکی از رئوس اصلی هزینه سازمان‌ها، هزینه نیروی انسانی است، بدیهی است هر قدر زمان انجام فعالیت ها در یک سازمان کوتاه‌تر شود به منابع (نیروی) انسانی کمتری نیاز خواهیم داشت.

یکی از روش‌های بسیار موثر جهت انجام سریعتر فعالیتها و فرآیندها در هر سازمانی، مکانیزاسیون یا سیستمی کردن فرایندها و گردش کارها است. مکانیزه شدن فرایندها از کندی‌ها و اتلاف‌هایی نظیر (تاخیر، طولانی شدن زمان پاسخگویی، جابجایی و انتقال فعالیت‌ها) به راحتی جلوگیری خواهد کرد.

در مقالات قبلی متذکر شدیم که با اجرای سیتم BPMS ، نیاز شرکت ها و سازمان ها به جذب نیروی انسانی متخصص به هم ارائه آموزش‌ها جهت توانمندسازی نیروی انسانی کاهش چشم گیری خواهد شد.

روش‌های رایج امروزی برای مکانیزه کردن فرایندها و گردش کارهای سازمانی بسیار زمانبر و پر هزینه خواهد بود. بدلیل ماهیت Codeless مستتر شده در BPMS ها، مکانیزه کردن فعالیت ها یعنی تبدیل فرآیندهای دستی و زمانبر به سیستم های مکانیزه امری ساده و کم هزینه است.

bpms چیست و چه کاربردی برای سازمان ها دارد؟

اسکرول به بالا